Sjefen vil oppfylle Boasson Hagen-ønske

<p>Edvald Boasson Hagen har fremmet ønske om å få en norsk lagkamerat. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)</p>
Edvald Boasson Hagen har fremmet ønske om å få en norsk lagkamerat. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Edvald Boasson Hagen vil svært gjerne ha norsk selskap i Team Dimension Data foran neste sesong. Det ønsket innfrir med stor sannsynlighet ledelsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Boasson Hagen har en høy stjerne i det sørafrikanske laget. Så viktig er nordmannen at det lyttes nøye når Rudsbygd-gutten fremmer sine ønsker.

– Edvald er hos oss, og han ønsker seg ytterligere én nordmann på laget. Vi har ikke hatt konkrete samtaler med noen ryttere, la det være helt klart, men vi er interessert i å hente én nordmann for å gi Edvald den støtten han ber om, sier lagsjef Douglas Ryder til NTB.

Les også: Cavendish spurtet inn til ny seier

– Det er mange muligheter og mange virkelig gode ryttere, og vi holder mulighetene åpne. Men det er veldig sannsynlig at det kommer én nordmann til, tilføyer han.

Det var TV 2 som først meldte om Dimension Datas norske interesse. Ifølge kanalen er Vegard Stake Laengen og fremfor alt Sondre Holst Enger to aktuelle navn. Sistnevnte sykler i disse dager Tour de France for første gang, samtidig som det allerede er kjent at IAM-laget legges ned etter årets sesong.

Boasson Hagen-sjef Ryder bekrefter at Holst Enger er én av rytterne som er under vurdering.

Les også: Breen vil smi mens jernet er varmt

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus