Idrettskarrieren over for gravid Vukicevic Demidov

Toppidrettslivet er over for Christina Vukicevic Demidov som venter barn i månedsskiftet juni/juli. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Toppidrettslivet er over for Christina Vukicevic Demidov som venter barn i månedsskiftet juni/juli. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Christina Vukicevic Demidov er gravid. Det betyr at hun er ferdig med toppidretten for godt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jo, nå er toppidrettslivet over. Jeg vil ikke kunne takle å satse for fullt samtidig som jeg har et barn, sa den tidligere korthekkmesteren i TV 2-programmet God Morgen Norge mandag.

Hun gjorde et forsøk på å komme tilbake i fjor etter et skadeopphold på over tre år. Comebacket endte like før start i forsøket på 100 meter hekk i NM. Da pådro hekkeløperen seg en liten skade, og dermed ble det ikke noe mer.

– Nå må jeg bli kvitt den lille skaden jeg har pådratt meg. Så blir det å trene for fullt videre og satse på innendørssesongen neste vinter. OL i Rio er fortsatt målet, sa Vukicevic Demidov til NTB i Haugesund.

Bakgrunn: Vukicevic vil tilbake og satser mot OL

For en uke siden var NTB i kontakt med sportssjef Ronny Nilsen om sesongen som nærmer seg med stormskritt. Sportssjefen i friidrettsforbundet fortalte da at han ikke hadde hørt noe fra Vukicevic Demidov, og allerede kunne man ane at hun ikke var aktuell for OL-sesongen.

– Jeg er gravid og slapper av så mye som mulig. Det kommer til å bli en stor glede å få barn. Både jeg og Vadim (Demidov) gleder oss veldig, sa Vukicevic Demidov i TV-programmet.

Hun sa også at hun var vært frisk og fin i starten av svangerskapet, og det er ventet at hun skal føde i månedsskiftet juni/juli, skriver VG.

Les også: Vukicevic-nei fra friidrettsforbundet

Personvernpolicy