Knepent tap for Søderlund og Saint-Étienne

Alexander Søderlund fikk spille en omgang for Saint-Étienne søndag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Alexander Søderlund fikk spille en omgang for Saint-Étienne søndag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Alexander Søderlund kom innpå i 2. omgang mot Troyes, men kunne ikke hindre at Saint-Étienne gikk på et surt 1-2-tap på bortegress.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Søderlund, som har slitt med lite spilletid, fikk spille hele 2. omgang for bortelaget, men maktet ikke å bidra til poeng.

Troyes fikk Karim Azamoum utvist etter en drøy halvtime søndag, men likevel tok hjemmelaget ledelsen fire minutter før pause. Bryan Pelé var målscorer. Saint-Étienne været håp om en snuoperasjon åtte minutter etter hvilen, da Hernani utlignet for bortelaget. Like etter ble imidlertid Saif-Eddine Kahoui matchvinner for Troyes.

Målscorer Hernani fikk marsjordre for Saint-Étienne seks minutter før full tid.

Saint-Étienne blir stående på 14 poeng i Ligue 1 etter åtte serierunder. Det gir 7.-plass.

Ole Selnæs var verken på bane eller benk for bortelaget, grunnet sykdom. Både han og Søderlund er med i Lars Lagerbäcks ferskeste landslagstropp.

Kortdrama

Det var drama da Angers spilte 3-3 mot Lyon. Da gjestenes forsvarsspiller Marcelo fikk gult kort tidlig i annen omgang, løftet han armen i frustrasjon og slo kortet ut av dommerens hånd. Selv om han umiddelbart ba om unnskyldning, fikk han det røde i stedet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det skjedde på stillingen 3-1 til Lyon, men hjemmelaget utnyttet overtallet godt og sikret et poeng.

Lyon-president Jean-Michel Aulas mener det var et rent uhell at Marcelo traff dommerens hånd, og vil ha det røde kortet strøket.

Marseille vendte

I kveldskampen scoret Lucas Ocampos to ganger da Marseille vendte til 4-2-seier i Provence-derbyet mot Nice og klatret til 3.-plass. Det er seks poeng opp til serieleder Paris Saint-Germain og tre til Monaco.

Før kampen avholdt publikum i Nice ett minutts stillhet for de to ofrene for knivangrepet på togstasjonen i Marseille tidligere på dagen.

Mario Balotelli scoret da Nice tidlig tok to måls ledelse, men Marseille kom sterkt tilbake og hadde scoret sine fire mål innen det 48. minutt.