Wenger raser mot Arsenal-råkjør

Arsenal-manager Arsène Wenger er ikke imponert over dem som utarbeider terminlisten i engelsk fotball. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix
Arsenal-manager Arsène Wenger er ikke imponert over dem som utarbeider terminlisten i engelsk fotball. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Arsenal-manager Arsène Wenger er forbannet over klubbens tette kampprogram. Tre kamper på sju dager er oppgaven som skal løses.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag innledet London-klubben det som blir en meget travel uke med 2-0-seier hjemme mot West Bromwich i Premier League. Franske Alexandre Lacazette scoret begge vertenes mål.

Torsdag er det europaligakamp på bortebane i Hviterussland mot Bate Borisov, før Brighton venter i en ny viktig Premier League-kamp søndag ettermiddag.

Etter mandagens seier fikk manager Wenger utløp for sin frustrasjon. Han mener Premier League-ledelsen gir etter for TV-kanalenes terminliste-ønsker, uten å se til belastningen på spillerne.

På spørsmål om han kommer til å sende et reservepreget lag på banen mot Bate Borisov torsdag, svarte Arsenal-sjefen:

– Jeg har en avgjørelse å ta. I øyeblikket vil jeg si at kampprogrammet vårt er ganske så ondskapsfullt. Vi må akseptere det, men (til Hviterussland) reiser jeg med en startellever med seniorspillere og en ung benk.

– Det er ingen vits i å snakke med Premier League, for TV bestemmer. Men det påvirker laguttaket, tilføyde han.

Personvernpolicy