Mino Raiola hevder Donnarumma ble truet av Milan

Gianluigi Donnarumma ble truet av Milan, ifølge hans agent Mino Raiola.
Gianluigi Donnarumma ble truet av Milan, ifølge hans agent Mino Raiola. Foto: Claude Paris / AP

Milans vidunderkeeper Gianluigi Donnarumma (18) vil ikke fornye kontrakten med klubben, men hans agent avviser at det handler om penger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nyheten forrige uke fikk Milan-fans til å rase og 18-åringen har blitt kalt pengegrisk for avgjørelsen om ikke å fornye kontrakten.

Ifølge keeperens agent Mino Raiola handler det imidlertid ikke om jakten på en bedre kontrakt i en annen klubb.

Donnarumma skal ha vært innstilt på å forlenge med Milan, men den italienske klubbens metoder for å sikre seg underskriften hans, fikk keeperen til å endre mening. Det hevder Raiola i et møte med utvalgte italienske medier.

– Vi tok en beslutning vi ikke ville ta. Det hadde ikke noe med penger å gjøre, sa han før han la til.

– Vi ble truet. Donnarummas familie ble truet. Både med at han ikke ville kommer til å spille mer og truet med døden. Man kan ikke holde på en spiller ved å true ham, sa han.

De uttalelsene kjenner ikke Milan-direktør Marco Fassone seg igjen i.

– Det har ikke vært noen trusler. Vår holdning er klar. Donnarumma er ikke til salgs, og Vincenzo Montella (hovedtrener) tar en avgjørelse på ukentlig basis. Hvis du spør meg, kan han spille alle kamper. Vi kan dog ikke ta noen risiko, så vi skal se oss om etter en annen keeper.

Donnarumma voktet målet da Italia U21 vant 2–0 mot Danmark i EM-sluttspillet søndag. Underveis i kampen ble keeperen pepret med falske pengesedler av Italia-fansen som gjorde det klart hva man mener om hans jakt på ny klubb.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden