NRK: Hastemøte i NFF i dommersaken

NFFs håndtering av saken rundt dommer Svein-Erik Edvartsen skal ha ført til stor misnøye internt i forbundet. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
NFFs håndtering av saken rundt dommer Svein-Erik Edvartsen skal ha ført til stor misnøye internt i forbundet. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Intern misnøye med administrasjonens håndtering av dommerkonflikten rundt Svein-Erik Edvartsen skal ha ledet til et hastemøte i NFF onsdag, melder NRK.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag ble den betente konflikten rundt toppdommeren forsøkt lagt død ved at Norges Fotballforbund og Edvartsen inngikk avtale om å avslutte sistnevntes kontrakt som toppdommer.

Det betyr at Edvartsen ikke dømmer flere kamper i 2017. NFF sa samtidig ja til å betale Edvartsen i tråd med de forpliktelsene som ligger i fotballdommerens avtale. For kamper i Norge vil det trolig dreie seg om vel 300.000 kroner.

Edvartsen, som opplyste at han vil forsøke å kvalifisere seg for ny kontrakt i 2018, fortsetter i jobben som leder av NFFs avdeling for samfunnsansvar.

Onsdag melder NRK at det skal være sterk intern misnøye i Norges Fotballforbund med måten dommersaken er løst på. Det skal ha resultert i at et planlagt møte i saken ble framskyndet i et forsøk på å skape ro.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden