Mesterligaen på Viasat til 2021

MTG har forlenget rettighetene til mesterligaen til 2021. Dermed kan norske TV-seere fortsette å se mesterligen på Viasat-kanalene. Foto: Jean-Christophe Bott/Keystone via AP/NTB scanpix.
MTG har forlenget rettighetene til mesterligaen til 2021. Dermed kan norske TV-seere fortsette å se mesterligen på Viasat-kanalene. Foto: Jean-Christophe Bott/Keystone via AP/NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Mesterligaen i fotball blir fortsatt å se på Viasat-kanalene i Norge etter at MTG har forlenget rettighetene til 2018 til 2021.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MTG (Modern Times Group) forlenger rettighetene til UEFA Champions League, også kalt mesterligaen, fra 2018 til 2021.

MTG driver blant annet TV3, Viasat 4 og Viasats betalings-TV-kanaler. Avtalen gjelder i Norge, Sverige og Danmark, og rettighetene inkluderer fri-TV og betal-TV i tillegg til mobile enheter og internett, melder Kampanje.

For Norge gjelder avtalen rettigheter til å sende 108 Champions League-kamper på norske skjermer hver sesong.

– Dette er gode nyheter for fotballtilhengere nå som den beste klubbfotballen blir tilgjengelig de neste årene, sier MTG-sjef Jørgen Madsen.

MTG har hatt rettighetene siden Champions League-turneringen siden den startet for 25 år siden, og finalen er hvert år blant de mest sette sportsbegivenhetene i verden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden