Tverrliggeren stoppet Godset i Sogndal

Bassel Jradi scoret ett mål, men kunne hatt tre på Fosshaugane søndag. Foto: Christian Blom / NTB scanpix
Bassel Jradi scoret ett mål, men kunne hatt tre på Fosshaugane søndag. Foto: Christian Blom / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bassel Jradi herjet tidvis med Sogndal, men om hjemmelaget slet med å stoppe ham, var tverrliggeren i veien for Strømsgodset-spilleren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jradi scoret Godsets mål i 1-1-kampen på Fosshaugane 2. påskedag, men kunne fort hatt minst to til.

Tidlig i kampen skjøt dansken i tverrliggeren bak Sogndal-keeper Mathias Dyngeland. Fra 16 meter testet den skuddvillige SIF-spilleren aluminiumen i vest.

Revansjen kom etter 13 minutter. Med et mektig langskudd fra 20 meter sendte Jradi gjestene fra Drammen foran.

Godset innledet friskt, men inviterte vertene inn i kampen. Kaptein Jakob Glesnes var litt uheldig da han taklet ballen rett til en Sogndal-spiller.

Hjemmelaget stormet i angrep da Eirik Schültze spilte fri Martin Ramsland, som fra hjørnet femmetersfeltet lurte inn 1-1 med en iskald avslutning.

– Klarte ikke omsette sjansene

Etter en knapp time skjøt Jradi et frispark i tverrliggeren, men som tidlig i kampen måtte SIF-spilleren oppgitt se at stolpeverket var i veien.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

På overtid var Bendik Bye når å sikre hjemmeseier, men Radoslaw Janukiewicz i Godset-målet fikk avverget til corner.

– Jeg følte at vi skulle hatt alle de tre poengene i dag. Det var mye som var bra utpå der, men vi klarte ikke å omsette sjansene. Vi har nok (sjanser) til å vinne kampen, sa SIF-trener Tor Ole Skullerud til Eurosport.

Skadeplaget vertskap

Et skaderammet Sogndal stilte uten langtidsskadde Ole Amund Sveen og Kasper Nissen. Viktige Taijo Teniste var heller ikke med mot Strømsgodset.

– Jeg er fornøyd med ett poeng. Vi nekter å tape hjemme, det blir viktig for oss utover, sa SIL-trener Eirik Bakke.

Lagene har en forkjærlighet for å spille uavgjort mot hverandre på Fosshaugene. 9 av 14 siste tilsvarende kamper er endt med ett poeng til hvert av lagene.