Conte: – United og City har bedre stall enn Chelsea

Antonio Conte opplever stor suksess i Chelsea.
Antonio Conte opplever stor suksess i Chelsea. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Antonio Conte styrer Chelsea mot Premier League-tittelen, men er likevel overbevist om at Manchester-klubbene har et bedre spillermateriale.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg mener Manchester United, sammen med City, har den beste stallen i ligaen. De har mange spillere med fantastisk talent og mye vinnererfaring, sier Conte før mandagens kvartfinale hjemme mot United i FA-cupen.

Uttalelsen kan ses på som et lite stikk til managerrivalene José Mourinho og Pep Guardiola. Både United og City ligger langt bak Chelsea, som topper tabellen suverent.

Les også: City vant mesterligaklassiker

Marerittarena

Mens City har ti poeng opp til Contes lag, er tabellsekser United hektet av med hele 17 poeng (riktignok med én kamp mindre spilt).

Manchester United er regjerende FA-cupmester. Rødtrøyene fikk den klart tøffeste kvartfinaletrekningen. Bortekamper mot Chelsea ender som regel aldri bra for United, som kun har vunnet 3 av 20 kamper på Stamford Bridge siden 2000.

Senest i fjor høst ble det et stygt 0-4-tap da Mourinho vendte tilbake til gamle trakter.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Mourinho ser "mange, mange, mange" problemer

Hevet seg

Siden den gang har United gått ubeseiret i Premier League. Likevel står storklubben fortsatt fast på sjetteplass.

– Dette kan bli en veldig tøff kamp, både for oss og dem. Vi har funnet en god identitet og spiller bra fotball, men dette blir utvilsomt en vanskelig kamp. Vi møtet er meget godt og sterkt lag, mener Conte.

Dette er de øvrige kvartfinalene i FA-cupen (lørdag): Middlesbrough – Manchester City, Arsenal – Lincoln og Tottenham – Millwall (søndag).