Torres ved bevissthet etter hodesmellen

Fernando Torres slapp med skrekken etter hodesmellen han pådro seg torsdag kveld. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix
Fernando Torres slapp med skrekken etter hodesmellen han pådro seg torsdag kveld. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Spanjolen Fernando Torres tilbrakte natt til fredag på sykehus, men er "bevisst og klar" etter å ha fått en kraftig hodesmell i torsdagens La Liga-kamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spissen gikk ned for telling og ble liggende bevisstløs etter en hodeduell i 1-1-kampen borte mot Deportivo La Coruña.

Den stygge episoden skjedde etter et sammenstøt med hjemmelagets Álex Bergantiños fem minutter før slutt.

Den tidligere Chelsea- og Liverpool-spissen fikk raskt behandling, og natt til fredag kom Atlético med en melding om at hodeskanningen var godt nytt for Torres.

– Takk for all støtte til Torres. Han er stabil og ved bevissthet. Han vil tilbringe natten på sykehuset og gjennomgå flere tester i morgen, skrev klubben på Twitter.

Senere postet også klubben en melding fra Torres selv.

– Takk til alle som har bekymret seg for meg og for alle støttemeldingene. Jeg slapp med skrekken. Jeg håper å komme tilbake veldig snart, skrev klubben på vegne av Torres.

32-åringen har spilt over 100 landskamper for Spania, og har det tredje største antallet scoringer i Atléticos klubbhistorie.

Personvernpolicy