Wenger vil bli i Arsenal

Arsène Wenger vil bli i Arsenal. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB scanpix
Arsène Wenger vil bli i Arsenal. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Trenerveteranen Arsène Wenger ønsker å fortsette i rollen som Arsenal-manager, tross mye kritikk fra omgivelsene den siste tiden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Franskmannens framtid er uklar, og kontrakten hans med London-klubben utløper etter inneværende sesong. Wenger, som har vært i Arsenal siden 1996, har hatt stor suksess hos "The Gunners", men fansen skriker etter en ny Premier League-tittel. Den forrige kom tilbake i 2004.

Resultatene i serien og i mesterligaen har variert i senere år, noe som ofte har gitt Wenger kritikk. Likevel har han hele tiden klart å bringe klubben til en topp-fire-plassering. Dét er likevel ikke nok for alle. Svake prestasjoner i serien den siste tiden har skapt uro, og denne ble forsterket etter 1-5-ydmykelsen mot Bayern München i mesterligaen tidligere denne uken. Både fans og eksperter har gitt uttrykk for at 67-åringen bør gi seg som Arsenal-sjef etter sesongen. Wenger har vært ordknapp rundt sin framtid etter tapet i Tyskland, men nå åpner han opp om hva han helst vil.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg foretrekker å bli i Arsenal. Jeg tror jeg har vist (alle) det. Men jeg er voksen nok til å analysere situasjonen, sier Wenger.

Han tør ikke spå noe om framtiden, men er uansett klar på at han ønsker å fortsette som trener.

– Jeg har ikke kommet dit at jeg ønsker å gi meg som manager, sier franskmannen, som tidligere denne uken ga uttrykk for at han uansett kommer til å fortsette med fotballen neste sesong, hos Arsenal eller andre steder.

Mandag gjester Arsenal lille Sutton i FA-cupens 5. runde.