Søderlund hjalp Saint-Étienne videre i cupen

Alexander Søderlund scoret for Saint-Étienne i den franske cupen søndag. Her i aksjon for Norge mot Estland i mars i fjor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Alexander Søderlund scoret for Saint-Étienne i den franske cupen søndag. Her i aksjon for Norge mot Estland i mars i fjor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Alexander Søderlund scoret ett av målene da Saint-Étienne slo Croix 4-1 på bortebane i den franske cupen søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen la på til 3-1 i det 79. minutt med en heading mot hjemmelaget som befinner seg på nivå fire i Frankrike. Tomålsscorer Jordan Veretout og Romain Hamouma sto bak de øvrige målene for Saint-Étienne.

Søderlund har startet bare seks kamper i Ligue 1 denne sesongen, og søndagens scoring var hans første på fransk jord siden seriestarten i august. Den tidligere Haugesund- og Rosenborg-spissen scoret imidlertid to mål borte mot Anderlecht i europaligaen i desember.

Ole Selnæs var ikke i troppen for Saint-Étienne søndag. Seieren sender laget videre til 16-delsfinalen i den franske cupen.

Serieleder Nice røk på sin side overraskende ut for Lorient med et 1-2-tap. Alassane Plea ga laget ledelsen ved pause, men to raske scoringer av Jeremie Aliadiere og Walid Mesloub vendte kampen. Nice er ute nå ute av europaligaen, ligacupen og cupen.

Lyon knuste Montpellier 5-0. Alexandre Lacazette, Mouctar Diakhaby og Nabil Fekir scoret målene før pause. Maxwel Cornet sto for de to siste etter hvilen.

Marseille vant 2-1 mot Toulouse etter ekstraomganger. Rémy Cabella scoret begge lagets mål.

Lørdag markerte Julian Draxler sin debut for Paris Saint-Germain med scoring i 7-0-seieren mot Bastia. Monaco er også videre etter seier mot Ajaccio fredag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden