Ødegaard i troppen til cupkamp

Martin Ødegaard (til venstre) i aksjon for Real Madrid mot Deportiva Leonesa i november. Han er i troppen til onsdagens cupkamp mot Sevilla. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Martin Ødegaard (til venstre) i aksjon for Real Madrid mot Deportiva Leonesa i november. Han er i troppen til onsdagens cupkamp mot Sevilla. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Martin Ødegaard (18) trener videre med Real Madrids stjernegalleri og er med i troppen til onsdagens cupkamp mot Sevilla. Det er uklart hva som skjer med ham framover.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pressekonferansen tirsdag varte i 21 minutter, men det kom ikke et eneste spørsmål til trener Zinédine Zidane om Ødegaards situasjon.

Den 18-årige nordmannen var med på Real Madrids siste trening før cupkampen, og etterpå var han ett av 19 navn i troppen der Cristiano Ronaldo glimrer med sitt fravær.

Dette er navnene i troppen, målvakter: Navas, Casilla og Yáñez. Backer: Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrão og Danilo. Midtbanespillere: Kroos, James, Casemiro, Asensio, Modric, Ødegaard og Isco. Spisser: Morata, Benzema og Mariano.

Tre ganger

Første møte i åttedelsfinalen (best av to kamper) spilles onsdag på Bernabeu-stadion. Real Madrid og Sevilla skal møtes tre ganger i løpet av bare elleve dager.

Ødegaard fikk 90 minutter for et meget reservepreget Real mot Deportiva Leonesa (tredje nivå i Spania) i forrige runde. Det var i slutten av november.

Etter det har spekulasjonene rundt et utlån gått høyt. Ved juletider var det snakk om Nederland. Men den siste uka har Ødegaard vært med A-laget til Real stort sett hele tiden.

Ikke med

Heerenveen syntes å være klubben for nordmannen. Men nederlenderne reiste mandag til Spania (La Manga) uten ham.

Real Madrid sliter med flere skader, blant annet på midtbanespillere, og det har bidratt til at Ødegaard er dratt mer inn i varmen.

Real står nå med 37 kamper på rad uten tap. Det er klubbrekord.

Trener Zinédine Zidane runder onsdag også ett år som Real-sjef. Det har vært stort sett sammenhengende suksess i 12 måneder.

– Jeg er veldig tilfreds, men jobber bare for å bli bedre og bedre. Jeg har mye å bevise, sier Zidane.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden