Åpen for alle - alltid

Stabæk-sjef: - NFF bør kontakte Bradley raskt

Mange peker på Bob Bradley som en sterk kandidat for den ledige jobben som norsk landslagssjef.
Mange peker på Bob Bradley som en sterk kandidat for den ledige jobben som norsk landslagssjef. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bob Bradley er ledig på trenermarkedet. Norges Fotballforbund bør kaste seg rundt og gjøre alt for å sikre seg amerikaneren som landslagssjef, mener Stabæk-leder Inge André Olsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tirsdag kveld fikk Bradley sparken i Swansea. Den tidligere Stabæk-treneren rakk kun å lede Premier League-laget i elleve kamper.

- De som styrer med dette i Norges Fotballforbund bør kaste all ribbe, pinnekjøtt og lutefisk til side. De bør komme seg i kontakt med agenten til Bob fortest mulig. Det er den beste mannen Norge kan få. Hvis de vil ha nummeret, så er det bare å ringe meg, sier Olsen til VG.

Les også: Høgmo ferdig som landslagssjef

Bradley ledet Stabæk mellom 2014 og 2015. Han tok bærumslaget til bronseplass i sin siste sesong. Olsen tror ikke den norske landslagsjobben er utelukket for amerikaneren.

- Nå er han jo uten jobb. Og de fleste uten jobb er interessert i å få seg en ny jobb. Norges Fotballforbund bør i hvert fall kaste seg rundt for å se om det er mulig å få det til. Han er ypperste klasse av hva vi kan få. Det har han vist med USA, Egypt og Stabæk. Jeg har ikke sett noen som er i nærheten av å være så god til å få det beste ut av spillerne, mener Stabæks daglige leder.

Les også: Semb ordknapp rundt Høgmos etterfølger

Per-Mathias Høgmo gikk av som Norges landslagssjef i november etter en elendig start på VM-kvalifiseringen.