Avis: Ødegaard vurderer nederlandsk fotball

TALENT: Martin Ødegaard har bare fått sporadiske opptredener i Real Madrid-trøyen så langt. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
TALENT: Martin Ødegaard har bare fått sporadiske opptredener i Real Madrid-trøyen så langt. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Martin Ødegaard og teamet rundt ham ser på nederlandsk fotball som et godt alternativ til å få førstelagsfotball, ifølge Marca.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den spanske avisen hevder at et utlån til fransk fotball ser mer og mer usannsynlig ut, men at nederlandsk fotball er "det nest beste alternativet". 18 år gamle Ødegaard ble lenge koblet til Rennes, men den franske klubben gikk nylig ut og sa at nordmannen ikke kom til å bli hentet.

Tirsdag ettermiddag melder TV 2 at Ødegaard skal være på vei til Amsterdam. De skriver verken mer eller mindre.

Martin Ødegaard har fått lite spilletid for Real Madrids A-lag, og den siste tiden er det blitt spekulert i at han kommer til å prøve seg på lån når januarvinduet åpner.

– Det beste for ham er å dra ut på lån. Ødegaard er nødt til å spille førstelagsfotball. Tilværelsen han har i Real Madrid nå, den vil ikke bringe ham noen steder, sa fotballekspert Guillem Balague til NTB nylig.

Les også:

Null Rennes-utlån for Ødegaard

Balague: – Zidane har ikke Ødegaard i tankene

– Ødegaard har blitt bedre på alt