United avga poeng med Mourinho på tribunen

Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic reddet i hvert fall ett poeng hjemme mot West Ham da han utlignet til 1-1. Foto: Carl Recine / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Manchester United fortsetter å slite på eget gress, og søndag ble det bare 1-1 mot West Ham. Dermed tapte José Mourinhos lag poeng til de beste.

Laget trengte en seier igjen hjemme på Old Trafford for ikke å sakke fullstendig akterut i forhold topplagene som alle vant sine kamper i helgens runde. Alle lagene foran på tabellen med unntak av Tottenham (1-2-tap for Chelsea lørdag) tok tre poeng.

Manchester United fikk en svært dårlig start på kampen. Før det var gått to minutter av kampen dukket Diafra Sakho opp inne i feltet på en dødball, og i duell med Zlatan Ibrahimovic headet han ballen forbi David de Gea til 1-0. Svenskens forsøk på å klarere med beina virket litt klønete.

Zlatan fikk derimot gjort opp for seg da han utlignet til 1-1 etter 21 minutters spill. Paul Pogba fant svensken inne i feltet med en utsøkt pasning, og Zlatan brukte denne gangen hodet da han scoret fra kort hold.

Etter 27 minutter måtte Mourinho forlate benken. Han ble vist opp på tribunen etter å ha vært uenig i en gult kort til Pogba. Det er trolig at han sparket til en vannflaske som gjorde at dommeren sendte ham vekk fra benken. Fjerdedommeren var for øvrig Anthony Taylor, som dømte kampen mellom Liverpool og United i oktober. Det var en kamp portugiseren var kritisk til at Taylor skulle dømme.

Det er annen gang denne sesongen at portugiseren er bortvist fra benken. Det samme skjedde i hjemmekampen mot Burnley.