Sánchez scoret to i Arsenal-seier

Arsenals Alexis Sánchez scoret to mot Bournemouth. Foto: Toby Melville / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Alexis Sánchez avgjorde med to mål da Arsenal holdt tritt med de andre topplagene i Premier League med 3-1-seier mot Joshua Kings Bournemouth søndag.

Sánchez sendte Arsenal i ledelsen etter 12 minutter, men Callum Wilson utlignet fra straffemerket ti minutter senere. Theo Walcott la på til 2-1 etter 53 minutter, før Sánchez sikret 3-1-seieren på en kontring like før slutt.

– Selv når han ser død ut, kommer han til live og vinner ballen og gjør noe spesielt. Han finner alltid et ekstra gir, sa Arsenal-manager Arsène Wenger på pressekonferansen.

– Vi ga oss ikke selv om vi kom under. Det var lite mellom lagene til slutt, oppsummerte Bournemouth-manager Eddie Howe.

Arsenal følger dermed etter Chelsea, Liverpool og Manchester City, som alle vant sine kamper lørdag. Det skiller fire poeng mellom Arsenal på fjerdeplass til Chelsea på tabelltopp etter 13 kamper.

Den norske landslagsspilleren Joshua King spilte hele kampen for Bournemouth, men kom ikke til de store sjansene på topp.