NRK: Høgmo i samtaler om sluttpakke

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Landslagssjef Per-Mathias Høgmo. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Per-Mathias Høgmos tid som sjef for det norske herrelandslaget kan nærme seg slutten. Ifølge NRK forhandler Høgmo nå om sluttpakke med NFF.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Høgmo var ikke i Drammen da Norges U21-landslag tirsdag kveld spilte om plass i EM-sluttspillet, men fotballforbundet vil overfor NRK ikke bekrefte opplysningen om at det er innledet forhandlinger om sluttpakke.

NRK viser ikke til konkrete kilder, men melder at «etter det NRK kjenner til, er NFF og Høgmo i forhandlinger» om sluttpakke.

Fotballpresident Terje Svendsen sa ved hjemkomst fra Tsjekkia lørdag at toppfotballsjef Nils Johan Semb har fått i oppdrag å starte en evaluering av Høgmos jobb med landslaget.

Semb uttalte tirsdag kveld til Eurosport Norge at den jobben starter for alvor onsdag.

Norges landslag har tapt ni av sine 13 kamper, derimot seks av de sju siste kvalifiseringskampene. Eneste seier i en kamp av betydning det siste året var mot San Marino, som er utenfor topp 200 på FIFA-rankingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

NRK skriver: «NFF vil ikke kommentere det de kaller rykter og spekulasjoner. De vil derfor ikke bekrefte om de har innledet sluttpakke-forhandlinger med Høgmo».

Tidligere i dag ble Erik Hamrén, Sveriges tidligere landslagssjef, koblet til jobben i forbindelse med et Oslo-besøk. Hamrén avviste påstandene. Det samme har NFF gjort.

Les også:

Ankepunktene mot Høgmo

Høgmo brukte Trump-seier til å illustrere egen situasjon

Drillo vil bytte ut Høgmo