Mourinho: – Livet mitt er en katastrofe

José Mourinho har hatt noen tøffe måneder etter at han ble manager i Manchester United.
José Mourinho har hatt noen tøffe måneder etter at han ble manager i Manchester United. Foto: John Sibley / Reuters

José Mourinho har det ikke bare tungt sportslig med Manchester United. Han mistrives stort med å bo alene på hotell uten familien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portugiseren bor fortsatt på et luksushotell i Manchester, snart fire måneder etter at han offisielt inntok sjefsstolen på Old Trafford. Mourinhos kone og to barn ble igjen hjemme i London.

Nå erkjenner 53-åringen at han plages av familie- og bosituasjonen.

– For meg er det en katastrofe. Noen ganger ønsker jeg å kunne gå en tur, men det kan jeg ikke. Jeg skulle gjerne ha spasert over en bro og gått på en restaurant, men jeg kan ikke. Det er så ille, sier Mourinho i et intervju med Sky Sports.

– Men jeg har apper jeg kan bruke til å bestille mat og få den levert. Hotellet er alltid omringet av innpåslitne paparazzifotografer.

Vil ikke ha stort hus

Mourinho forteller at hans datter snart fyller 20 år, mens sønnen blir 17 om noen måneder. De har begge et liv i London med utdanning, fritidsinteresser og venner.

– De er nå i en alder som gjør at de ikke kan følge med meg rundt omkring som før. Så for første gang lever vi på en annen måte. Vi prøver å finne en måte som gjør det mulig å ha en nær familierelasjon.

Den tidligere Chelsea-manageren tviler på at han kommer til å kjøpe et hus i Manchester.

– Hvis jeg kan finne en bra leilighet, så kanskje. Det skal ikke være et av de her kjempestore husene som pressen skriver at jeg skal kjøpe. Det gjør jeg aldri. Men finner jeg en leilighet med integrert garasje, så kjøper jeg kanskje den. Jeg kan derimot ikke lage mat, sier Mourinho.

Svak start

Manchester United har skuffet så langt i høst. Søndag opplevde Mourinho et ydmykende 0-4-tap i sitt første møte med gamleklubben Chelsea på Stamford Bridge.

United ligger på sjuendeplass i Premier League. Storklubben har fire seirer, to uavgjort og tre tap på sine ni første seriekamper. Det skiller seks poeng opp til serieleder og byrival Manchester City på tabelltoppen.

Neste ligakamp er hjemme mot Burnley lørdag.

Personvernpolicy