Klopp søker perfeksjon

Jürgen Klopp har mye å smile for om dagen, men Liverpool-manageren vil se laget sitt bli enda bedre. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix
Jürgen Klopp har mye å smile for om dagen, men Liverpool-manageren vil se laget sitt bli enda bedre. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Liverpool har imponert stort i høst, men manager Jürgen Klopp mener rødtrøyene fortsatt har mye å gå på.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Merseyside-klubben er ubeseiret i ni strake kamper (serie og cup). I helgen var Klopps mannskap kun ett mål unna å ta over tabelltoppen i Premier League da West Bromwich ble slått 2-1. Kun målforskjell holder Manchester City og Arsenal foran Liverpool.

Mange mener Liverpool seiler opp som en seriøs tittelutfordrer. Klopp vil se laget holde et enda høyere nivå.

– Det er veldig viktig at vi blir bedre. Vi har ikke vært 100 prosent i noe av det vi har gjort til nå, så vi må forbedre oss. Vi må komme nærmere disse 100 prosentene. I de fleste kampene har vi vært gode nok til å vinne, men ingen i garderoben føler at vi ikke kan spille bedre, sier Klopp til klubbens nettsted.

– Vi kan forsvare oss bedre, vi kan angripe bedre, og vi kan skape flere sjanser. I tillegg kan vi ha bedre balanse. Det er mye vi kan bli bedre på, legger han til.

Liverpool tar tirsdag imot Tottenham på Anfield i ligacupen (4. runde). Vertene må klare seg uten sin kaptein Jordan Henderson, som er suspendert. Det samme er Tottenhams midtbanespiller Moussa Sissoko (utestengt i tre kamper).

Det er ventet at Klopp gir Danny Ings spilletid tirsdag. Spissen har kun spilt 26 minutter for førstelaget denne sesongen. Han har scoret fire mål på fire kamper for Liverpools U23-lag de siste ukene.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har varslet at han vil gi førstekeeper Hugo Lloris hvile. Dermed er det trolig Michel Vorm som står i Spurs-målet på Anfield.

Spurs har ikke slått Liverpool på åtte kamper. London-lagets forrige seier kom i november 2012.