Skålevik-dobbel styrer Brann mot sølvet

Bergen 20161022. Eliteserien fotball 2016: Brann -Molde 1-1 ved Steffen Lie Skålevik i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Molde på Brann stadion. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Mye skal gå galt om Brann ikke tar medalje i årets eliteserie. Steffen Lie Skålevik ble tomålsscorer i 2-1-seieren over Molde.

Skålevik sikret dermed tre poeng for Brann da Molde ble slått 2-1 i eliteserien lørdag. 23-åringen scoret begge målene for Brann.

Petter Strand sendte Molde i ledelsen etter 35 minutters spill. Målet gjør at MFK-spilleren står med fire scoringer denne sesongen. Fem minutter senere scoret Lie Skålevik for Brann.

Brann-spissen ble matchvinner med sin scoring etter 58 minutter.

Branns Steffen Lie Skålevik og Vadim Demidov pådro seg gult kort. For Molde fikk Babacar Sarr og Vegard Forren gult kort.

Oppgjøret på Brann stadion ble dømt av Svein Oddvar Moen. 11.581 tilskuere bivånet kampen.

30. oktober skal Brann møte Start, og Molde møter Stabæk.