Høgmo skal evalueres i nær framtid

Fotballforbundet skal starte evalueringen av Per Mathias Høgmos jobb som landslagssjef i fotball allerede nå. Egentlig skulle evalueringen tas etter VM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia, men det bitre tapet i Baku har fremskyndet prosessen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Fotballforbundet skal starte evalueringen av Per Mathias Høgmos jobb som landslagssjef i fotball allerede nå. Egentlig skulle evalueringen tas etter VM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia, men det bitre tapet i Baku har fremskyndet prosessen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Styret i Norges Fotballforbund (NFF) starter allerede nå å evaluere Per-Mathias Høgmos resultater som norsk landslagssjef i fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NFF-styret hadde planlagt en evaluering i etterkant av Tsjekkia- kampen. Landslagssjefen for A-herrer rapporterer til styret, og det er vanlig praksis med en evaluering etter en lengre landslagspause. Nå framskyndes prosessen.

I etterkant av tapet i Baku sa fotballpresident Terje Svendsen at forbundsstyret ville starte evalueringsprosessen allerede i etterkant av tirsdagens VM-kvalifiseringskamp mot San Marino.

– Det at forbundsstyret starter denne prosessen allerede nå, henger sammen med at resultatene ikke har vært i samsvar med ambisjonene. Styret skal i første omgang gjøre en kortsiktig evaluering inn mot Tsjekkia-kampen som ikke er mange ukene unna. Vi kommer til å gjennomføre en grundigere og mer omfattende evaluering i etterkant av denne kampen, sier fotballpresident Terje Svendsen til fotball.no.

Les også: Oljeberget: La oss slippe Høgmo

– Forbundsstyret har forståelse for at både mediene og andre som glade i norsk fotball, er kritiske. Samtidig er jeg opptatt av at vi gjennomfører en ryddig evalueringsprosess, og jeg har derfor ikke noen kommentarer utover de jeg nå har gitt, før jeg har fått gjennomført denne med mitt eget styre, avslutter fotballpresidenten.

Les også:

Selnæs-utbrudd avslørt: – Dere er så helvetes dårlige

NRK-ekspert: – Høgmo bør få fortsette

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært