Haugesund-sjefen misfornøyd med uttellingen

Haugesunds Haris Hajradinovic misbrukte to enorme muligheter til å score da laget spilte 1-1 hjemme mot Sarpsborg. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Haugesunds Haris Hajradinovic misbrukte to enorme muligheter til å score da laget spilte 1-1 hjemme mot Sarpsborg. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Haugesund hadde flere store muligheter til å ta tre poeng hjemme mot Sarpsborg, men måtte ta til takke med 1-1.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Uavgjortresultatet gjør imidlertid at Haugesund fortsatte den gode hjemmestatistikken i eliteserien. Andrea Lobertos mannskap har kun ett tap på eget gress denne sesongen.

Mot Sarpsborg kom laget under da gjestenes kaptein Steffen Ernemann stusset et langt innkast i mål etter 64 minutter.

Filip Kiss utlignet på straffe etter 75 minutter etter at Pål Alexander Kirkevold på klønete vis felte slovaken innenfor sekstenmeteren i en omgang hvor Haugesund hadde flere store muligheter til å score. Det siste irriterte trener Andrea Loberto.

– Jeg er misfornøyd med uttellingen. Etter en svak førsteomgang, kom vi etter hvert i gang. I annenomgang hadde vi mye ball, og vi klarte å skape flere sjanser, men vi må være råere på fra seksten meter og inn, sa italieneren til TV 2 etter kampen.

To kjempesjanser til Hajradinovic

Resultatet gjør at de to lagene fortsatt er på skuddhold med tanke på tredjeplassen i eliteserien. Haugesund er ett poeng bak tredjeplasserte Odd før skienslagets møte med Aalesund senere søndag.

Haris Hajradinovic hadde ved to anledninger enorme muligheter til å sende Haugesund i føringen. I førsteomgang kom han alene med keeper, men satte ballen utenfor, og etter 50 minutter gjentok han bedriften da han på straffemerket fikk ballen helt for seg selv.

– Vi hadde to store sjanser og han (Hajradinovic) hadde scoret på sjansene hvilken som helst annen dag. Vi skulle tatt alle tre poengene, for vi hadde kontroll på kampen. Det er synd vi ikke fikk med oss mer, sa FKH-kaptein William Troost-Ekong

Også Kristoffer Haraldseid hadde muligheten til å sende vertene i ledelsen da han etter 78 minutter satte ballen i stolpen via Sarpsborg-keeper Anders Kristiansen.

Tar med seg ett poeng

Resultatet gjør at Sarpsborg på femteplass ligger poenget bak Haugesund. Dermed er laget fortsatt med i kampen om bronse.

– Det var ikke noe offensivt slagvolum i oss i dag, så vi får ta med oss det ene poenget, sa Sarpsborg-trener Geir Bakke.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden