Ranieri tror ikke på nok et eventyr

Claudio Ranieri har ikke tro på et Leicester-eventyr i mesterligaen. Foto: Eric Vidal / Reuters / NTB scanpix
Claudio Ranieri har ikke tro på et Leicester-eventyr i mesterligaen. Foto: Eric Vidal / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Leicester-manager Claudio Ranieri synes det er fantastisk at spillerne har troen på et nytt eventyr – denne gangen i mesterligaen. Selv mener 64-åringen at det blir umulig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er nesten 40 år siden Nottingham Forest og manager Brian Clough gikk til topps i serievinnercupen etter å ha tatt et overraskende gull i den engelske toppdivisjonen. Nå står Leicester foran den samme utfordringen, men manager Ranieri har ingen tro på at de skal gjenta Forests bedrift.

– Det er bra at spillerne har troen. De skrev et fantastisk eventyr forrige sesong da ingen hadde troen. Men jeg vet det er umulig å vinne mesterligaen. Det er så mange store lag, og vi kommer ikke til å skrive et eventyr til, sa italieneren på tirsdagens pressekonferanse.

De blåkledde åpner mot Club Brugge i mesterligaen onsdag. FC København og Porto er de to øvrige lagene i gruppe G. Gruppen bør være overkommelig med tanke på avansement, men Ranieri har ingen planer om å legge press på egne spillere. Han hevder de vil være fornøyd med en plass i europaligaen.

– Jeg vil ikke skape en illusjon for supporterne våre. Men vi håper å fortsatt spille i Europa etter desember, selv om det er europaligaen, sa Ranieri.

– Vi har vist at det umulige er mulig, men forrige sesong var alt perfekt. Og perfeksjon finnes egentlig ikke, fortsatte han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært