– Solér inn som mental trener i LSK

Erik Solér i aksjon for LSK under en kamp mot Sogndal i 1989.
Erik Solér i aksjon for LSK under en kamp mot Sogndal i 1989. Foto: Tor Richardsen / NTB scanpix

Tidligere Lillestrøm-spiller Erik Solér går ifølge VG inn som mental trener i Åråsen-klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LSK bekreftet tirsdag kveld at klubben skal hente inn mental trener. VG melder at det er psykologutdannede Erik Solér, som spilte for eliteserieklubben på 1980-tallet, som skal bidra for å løfte klubben.

Lillestrøm sliter sportslig. Klubben kjemper for eliteseriestatusen. Ikke siden 1974 har de gule og svarte spilt på nivå to i norsk fotball.

Solér var tidligere investor i Start. Han har også jobbet som TV-ekspert. Den tidligere landslagsspilleren har ikke kommentert VGs nyhet.

Lillestrøm bekreftet tirsdag at Rúnar Kristinsson beholder jobben som trener inntil videre. Styret i klubben er delt. Mindretallet i styret ville sparke islendingen.

Kristinsson snakket onsdag for første gang om tirsdagens mye omtalte styremøte.

– Jeg forholder meg til at jeg trener i LSK. Flertallet vil ha meg, styret vil ha meg, Torgeir Bjarmann vil ha meg, han er sportsdirektør. De har lov å stemme som de vil. Det er heller ikke alle som vil ha Erna Solberg. Jeg skulle ønske alle ville ha meg. Det kan jeg si. Men jeg lever godt med det. Jeg gjør min jobb og skal prøve å få klubben ut av dette her, sier Rúnar Kristinsson til VG.

Personvernpolicy