Salvesen reddet Start igjen

Lars-Jørgen Salvesen berget 1-1 med en sen scoring hjemme mot Sogndal. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Start har gått hele 36 seriekamper uten seier, men kunne i det minste glede seg over en fortjent utligning i 1-1-kampen mot Sogndal.

Akkurat som mot Strømsgodset forrige helg var det Lars Jørgen Salvesen som berget det ene poenget med en sen scoring.

Det var velfortjent at Start fikk med seg noe fra kampen, men typisk nok holdt ikke innsatsen til en trepoenger denne gangen heller. Før 1-1-målet hadde sørlendingene presset og presset, men først i det 89. minutt fikk de uttelling.

Som så mange ganger før havnet Start tidlig i trøbbel. Allerede etter sju minutter dunket Henrik Furebotn inn et raskt slått frispark fra 20 meter bak Start-keeper Håkon Opdal. Den tidligere landslagsmålvakten var passiv og reagerte altfor sent, og dermed rakk han ikke å avverge skuddet.

Det var Furebotns første scoring etter at han kom tilbake til Sogndal. 30-åringen forlot Bodø/Glimt forrige måned.

Sogndal var veldig nær å doble ledelsen etter 20 minutter. Ole Amund Sveen headet et langt frispark i lengste stolpe. For Opdal var det bare flaks at ballen deretter spratt rett i klypene hans.