Zlatan klar for sin første tittel med United

Zlatan Ibrahimovic (t.v.) i aksjon i Wayne Rooneys testimonialkamp onsdag.
Zlatan Ibrahimovic (t.v.) i aksjon i Wayne Rooneys testimonialkamp onsdag. Foto: Jason Cairnduff / Reuters

Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic føler seg trygg på at laget hans slår Leicester i den tradisjonsrike Community Shield-kampen. Svensken fremhever Uniteds vinnerkultur.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndagens match, som spilles mellom regjerende seriemester (Leicester) og regjerende FA-cupmester (United) på Wembley, blir generalprøven til neste helgs serieåpning i Premier League.

Ibrahimovic skrev under for United i sommer. Nå er den svenske spissveteranen klar for sitt første trofé.

– Det er den første tittelmatchen, og det kommer til å bli den første tittelen vi tar hjem, sier Ibrahimovic til Uniteds nettsted.

– Hver tittel er viktig for min del. Jeg har vunnet 30, men jeg vil vinne flere. Jeg er ikke fornøyd før jeg har vunnet alt. Det er det vi spiller for. Jeg spiller for å vinne, legger 34-åringen til.

Ibrahimovic har spilt to treningskamper for United siden han skrev under. Den første kom mot Galatasaray (5-2-seier) på Nya Ullevi, den andre i Wayne Rooneys testimonialkamp mot Everton (0-0) på Old Trafford. Zlatan ser fram til sesongen kommer i gang for alvor.

– Jeg har ikke kommet til United for å sløse tid, jeg har kommet for å vinne. Jeg tror klubben har samme filosofi. Denne klubben er lagd for å vinne, fastslår svensken.

Les også: Mourinho fyrer løs mot trenekolleger

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus