Viking overkjørt av Arsenal

Arsenal laget målfest mot Viking i fredagens treningskamp. Foto: Carina Johansen, NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Arsenal kjørte over et ungt Viking-lag i annen omgang og vant hele 8-0 i fredagens treningskamp i fotball.

Viking holdt brukbart følge med Premier League-laget i første omgang, og gjestene måtte nøye seg med Joel Campbells ene scoring i de første 45 minuttene. En stor del av æren for det skal Viking-keeper Iven Austbø ha. Blant annet reddet han et straffespark fra Santi Cazorla allerede etter noen få minutters spill.

Stavanger-laget, som søndag spiller eliteseriekamp i Sogndal, byttet de fleste spillerne ved pause og stilte et svært ungt lag som fikk det litt for tøft. Cazorla, Theo Walcott, Campbell, Alex Iwobi (2), Chuba Akpom og et selvmål av Michael Haukås sørget for at det ble stygge sifre til slutt.

Arsenal, som stilte relativt reservepreget i Stavanger, møter Liverpool i første serierunde neste helg.