Strømsgodset ute etter ekstraomganger

Strømsgodset spiller Kim Madsen fortviler etter 2-2 scoringen til danskene og godset er slått etter ekstraomganger. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.

Strømsgodset klarte ikke å avansere fra europaligaens 2. kvalifiseringsrunde etter at Sønderjyske scoret på overtid i annen ekstraomgang. Stillingen etter ordinær tid var 2-1 til drammenslaget.

Muhamed Keita, som er i sitt livs form, ble den store helten for hjemmelaget i ordinær tid med sine to scoringer. Etter 17 minutter smalt han til fra 20 meter og satte ballen i nota. To minutter etter pause ble han servert en gavepakke fra Sønderjyske-kaptein Kanstrup som serverte Keita på åpent mål. Keita gjorde ingen feil og sendte Godset opp i 2-0.

De danske gjestene reduserte og sikret ekstraomganger etter 68 minutter ved Mikael Uhre.

I ekstraomgangene hadde Petter Vaagan Moen muligheten til å sende Strømsgodset et langt steg videre, mens hans volleyforsøk ble blokkert av en Sønderjyske-forsvarer.

Hjemmelaget hadde flere muligheter til å score i andre ekstraomgang, men verken forsøket til Jonathan Parr eller Marcus Pedersen snek seg over streken. I det kampen gikk mot straffesparkkonkurranse, dukket Troels Kløve opp og satte inn 2-2 for Sønderjyske. Dermed er europaligaeventyret over for Strømsgodset.