Löw: – Vi spiller mot et helt land

Joachim Löw trenger all ammunisjon han kan samle og nølte ikke med å sprekke nyheten om at Bastian Schweinsteiger er spilleklar i EM-semifinalen. Foto: Reuters / NTB scanpix
Joachim Löw trenger all ammunisjon han kan samle og nølte ikke med å sprekke nyheten om at Bastian Schweinsteiger er spilleklar i EM-semifinalen. Foto: Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tysklands landslagssjef Joachim Löw ofret hemmelighetskremmeriet for å skremme Frankrike med Bastian Schweinsteiger. – Vi spiller ikke bare mot et lag, men mot et helt land, sa han.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tyskland må unnvære tre nøkkelspillere i semifinalen mot Frankrike i Marseille, og Löw gjorde et nummer av å erklære at den fjerde, usikre kommer til å spille.

– Bastian Schweinsteiger starter uansett, sa Löw om landslagskapteinen som pådro seg en kneskade da han kom inn for Sami Khedira tidlig i kvartfinalen mot Italia.

31-åringen sa selv at han ikke hadde noen problemer under onsdagens trening. Dermed spiller han fra start for første gang i EM.

– Han viste mot Italia at han har kraften og fysikken som skal til. Det er viktig å ha med en spiller med så stor erfaring, selv om han kanskje ikke kan spille kampen ut, sa Löw.

Dermed trenger han bare å bekymre seg over erstatterne for utestengte Mats Hummels og skadde Mario Gomez.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus