Meny

Ferguson fornøyd med Mourinho

Sir Alex Ferguson, her fra en pressekonferanse som Manchester United-manager i 2008. Foto: Henning Bagger/Reuters/NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sir Alex Ferguson mener Manchester United er den riktige klubben for José Mourinho.

Tirsdag formiddag hadde Mourinho sin første pressekonferanse som Manchester United-manager. Senere på kvelden uttalte klubbens mest suksessrike manager seg om ansettelsen.

– Jeg tror det vil bli store forbedringer, sa Ferguson i et lengre intervju med Sky Sports.

– Jeg mener det var feil av José å gå tilbake til Chelsea. Det er alltid vanskelig når du drar tilbake et sted for annen gang.

Les også: Mourinho: – Giggs ville ha jobben de ga meg

– Han har vunnet mesterligaen to ganger med forskjellige klubber og vunnet titler i alle klubbene han har vært i. Det er noe du ikke kan ignorere, og jeg tror Manchester United er en type klubb som er riktig for ham.

Tirsdag ble det også klart at Mourinho leder Manchester United i kamp for første gang den 16. juli. Da er Wigan motstander i en treningskamp på Old Trafford.

Les også: Rooney flyttes høyere opp i banen under Mourinho

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus