Spansk avis: Ødegaard ferdig i Castilla

Martin Ødegaard i aksjon under treningskampen i fotball mellom Vålerenga og Real Madrid på Ullevaal stadion. Kampen endte 0-0.
Martin Ødegaard i aksjon under treningskampen i fotball mellom Vålerenga og Real Madrid på Ullevaal stadion. Kampen endte 0-0. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

17-åringen Martin Ødegaard skal ha spilt sin siste kamp for reservelaget til Real Madrid. Det skriver VG og viser til den spanske sportsavisen Marca.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nordmannen ble vraket fra start da Castilla ikke klarte å sikre opprykk til andre nivå i Spania. At klubben ikke klarte å rykke opp, skal være en medvirkende årsak til at drammenseren ikke skal være tiltenkt en rolle på reservelaget til Real Madrid lenger.

Les også: Ødegaard kunne ikke redde Castilla

«Ødegaard-eksperimentet innebærer ikke enda en sesong på Castilla. Real Madrid og spillerens far leter nå etter den beste løsningen», skriver den spanske avisen.

Den skriver videre at til tross for at Ødegaard ikke skal ha utviklet seg som forventet, skal Real Madrid likevel ønske å beholde unggutten.

Kamper for andrelaget og treninger med førstelaget skal imidlertid ikke være nok lenger, og Bundesliga-klubben Hamburg blir trukket fram som en av de siste klubbene som skal ha ønsket å sikre seg nordmannen på utlån.

«Det mest sannsynlige alternativet er å dra på utlån for å få spilletid på et førstelag, enten i spansk liga eller i utlandet», skriver sportsavisen.

Avisen skriver også at Borja Mayoral og Mariano ikke kommer til å spille videre for reservelaget til årets mesterligavinner.