Matchvinneren ladet opp med krepsefiske i Bergen

Steffen Lie Skålevik hadde ikke vært på banen i mer enn fire minutter før krepsefiskeren sendt Brann-tilhengerne til himmels med sin 1-0 scoring.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amin Nouri gjorde forarbeidet på høyre side. Han slo en perfekt tunnel på en Haugesund-forsvarer og kom seg fri. Det lave innlegget endte perfekt noen få meter foran mål, og Skålevik var på rett sted til rett tid. Han dundret ballen i nettmaskene fra to-tre meters hold.

– Scoringen var utrolig deilig. Det er ikke så mye mer å si om det, sa han til TV 2 etter kampen.

– Da jeg kom inn var det eneste jeg tenkte på å holde meg inne i boksen, for jeg visste jo at innleggene ville komme. Dessuten er det slik at jeg har evnen til å dukke opp når laget trenger meg som mest, la han til.

Scoringen i det 50. minutt ble den eneste på Brann Stadion, og dermed kunne de røde gå av banen for sjette gang på rad etter en hjemmekamp uten å ha sluppet inn mål. Det gjør at laget bare ligger poeng bak Molde som holder tredjeplassen, på tabellen.

Spesiell oppladning

Skålevik fortalte at han hadde hatt en litt spesiell oppladning til kampen. Torsdag dro han på krepsefiske. Den gamle krepsefiskeren fikk napp i lange baner, og i og med at det nå er ferie i eliteserien, serverte han like godt fangsten til lagkameratene

– Jo, jeg tenkte det ville være en fin inngang til kampen, at vi kunne kose oss med kreps når det nå straks er ferie, fortalte han med et smil.

Steffen Lie Skålevik scoret for andre gang i eliteserien. Det er liten tvil om at det var et viktig mål han satte inn søndag.

– Nå har vi en bra defensiv struktur i laget. Får vi litt mer fres over det offensive, kan dette bli veldig bra utover høsten, mente han.

Jonas Grønner og Vadim Demidov i midtforsvaret til Brann fikk mye ros for å ha tettet skikkelig igjen.

– Dette var en krigekamp, men vi holdt nullen nok en gang på hjemmebane og er strålende fornøyd, kommenterte Grønner til TV 2.

Skuffet

Haugesund-trener Mark Dempsey var naturlig nok skuffet etter kampen, men han var verken nedslått eller utslått.

– Det er klart det er skuffende å reise herfra etter denne kampen uten poeng, for jeg synes i det minste at vi hadde fortjent uavgjort, sa Haugesund-treneren til TV 2.

Han la ikke skjul på at han synes gjestene var det beste laget, og det er liten tvil om at Haugesund-spillerne hadde muligheter til å sikre ett poeng i avslutningen, men Brann-forsvaret gjorde det vanskelig for dem.

– Jeg synes vi spilte brukbart og gjorde mye bra i denne kampen. Vi hadde ballen veldig mye. Det er heller ingen tvil om at spillerne mine skapte mye i kampen, men vi hadde ikke marginene med oss, slo Dempsey fast før han forlot Brann Stadion.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus