Slovakia sjokkerte Tyskland under EM-oppladningen

Pausen i kampen mellom Slovakia og Tyskland måtte forlenges til 35 minutter på grunn av storm da EM-debutanten slo de regjerende verdensmesterne 3-1.

Tyskland-trener Joachim Löw lot fire spillere debutere i treningskampen mot Slovakia, og det så ut til å gå oppskriftsmessig da Mario Gomez sendte tyskerne i ledelsen fra straffemerket etter 13 minutter.

Men like før stormværet inntok Augsburg, stormet Slovakia i angrep og scoret to mål med tre minutters mellomrom like før pause signert Marek Hamsik og Michal Duris.

På en mildt sagt regntung bane kom de to lagene etter hvert i gang etter pause, men istedenfor at tyskerne kom tilbake, sikret Slovakia en 3-1-seier etter en keepertabbe av Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen i det 52. minutt.

Löw skal nå kutte ned troppen med fire navn før han skal offentliggjøre sin 23-mannstroppen til fotball-EM før midnatt tirsdag.

Spania klarte seg bedre enn Tyskland med favorittstempelet mot Bosnia-Hercegovina. Nolito scoret to med sju minutters mellomrom i det 11. og 18. minutt, før Emir Spahic reduserte etter halvtimen spilt. Men da 35-åringen fikk direkte rødt like før pause fikk Spania en enkel jobb med å sikre seieren samtidig som flere debutanter fikk prøve seg. Pedro satte inn kampens siste mål i oppgjøret Spania vant 3-1.