Meny

Tromsø stanget i stykker Stabæk

Sofien Moussa header ballen ned til Henrik Gjesdal t.v. som scorer Tromsøs første mål. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dødballmarerittet fortsetter for Stabæk. Tromsø fikk fritt leide innenfor hjemmelagets 16-meter på Nadderud lørdag og ga seg ikke før det sto 3-0.

To ganger lot Stabæk bortelaget få stå helt alene foran mål i løpet av den første halvtimen, og da svarte Tromsø med å score. Først sto Henrik Gjesdal fremst i køen på en corner og satte inn sitt første mål for Tromsø i eliteserien, før Thomas Lehne Olsen fikk en enkel jobb med å sette inn 2-0 etter et langt innkast.

I annen omgang fortsatte trenden. Simen Wangberg knuste Nicolai Næss i lufta på enda en corner og stanget inn 3-0 kun fire minutter etter pause.

– Det er en stor skuffelse. Vi kan ikke slippe inn mål på den måten. Det koster oss kamper, sa Stabæk-trener Billy McKinlay til TV 2.

– Taper du første duellen må du følge etter, det er grunnleggende. Men det er åpenbart det vi må jobbe med, for det blir vanskelig om vi skal fortsette sånn, legger han til.

Hjemmelaget hadde ballen mest, men klarte ikke å finne ut av verken Tromsø-forsvaret eller gjestenes dødballtrekk. Dermed kunne tromsøværingene dra hjem med alle poengene fra Nadderud.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus