Meny

Van Gaal: – Jeg er fortsatt manageren

Wayne Rooney og Manchester United hadde små problemer med å vinne i ligaavslutningen. Foto: Andrew Yates / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United hadde små problemer med å vinne PL-avslutningen mot Joshua King og Bournemouth 3-1.

United endte dermed som nummer fem. Laget måtte vinne med 19 mål for å ta igjen Manchester Citys fjerdeplass, men var selvsagt aldri nær å ta byrivalens plass i mesterligaen.

– Vi nådde ikke målet vårt. Vi er en klubb som skal kvalifisere oss til Champions League, men vi har fortsatt FA-cupen å kjempe for. Alle har lov til å gjøre seg opp en mening over hvordan vi har gjort det denne sesongen, sa United-manageren Louis van Gaal.

– Det eneste jeg kan si er at jeg har en kontrakt i tre år og ønsker å fullføre den. Overgangsperioden (i denne klubben) er ikke over. Jeg er fortsatt manageren, fortsatte den upopulære nederlenderen.

Wayne Rooney viste fine takter foran EM. Veteranen scoret selv det første, var involvert i det andre og sto for assisten på det tredje United-målet.

Scoret gjorde også Marcus Rashford. 18-åringen viste hvorfor han er med i Roy Hodgsons bruttotropp til EM. Ashley Young scoret Uniteds 49. og siste ligamål for sesongen. Dermed endte rødtrøyene under 50 scorede mål på 38 kamper. 49 mål er det svakeste United har levert siden de bare scoret 46 mål i 1989/90-sesongen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus