Meny

Ramsey: – Welbeck kommer sterkere tilbake

Danny Welbeck måtte ut med skade mot Manchester City i forrige serierunde. Foto: Jason Cairnduff / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenals Aaron Ramsey føler med lagkamerat Danny Welbeck, som mister sommerens EM på grunn av en alvorlig kneskade. Ramsey tror spissen kommer styrket ut av skadeoppholdet.

Onsdag ble det klart at Welbeck må tilbringe de neste ni månedene på sidelinjen. Den tidligere Manchester United-spissen pådro seg en kneskade i 2-2-kampen borte mot Manchester City søndag, og undersøkelser slo fast at sommerens fotball-EM er uaktuelt for den engelske 25-åringen.

– Jeg har snakket med Danny, og han er åpenbart svært skuffet, sier Ramsey, som selv skal til EM for Wales, til Sky Sports.

Ramsey føler seg likevel trygg på at klubbkameraten, som har slitt med ulike skadeproblemer så langt i karrieren, ikke graver seg ned som følge av den ferskeste skaden.

– Jeg føler med ham, og jeg er skuffet på hans vegne, men jeg er sikker på at Danny kommer sterkere tilbake. Forhåpentligvis blir han kjapt frisk igjen, sier Ramsey.

– Jeg kommer sterkere tilbake, skrev Welbeck selv på sin egen Twitter-konto onsdag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus