Mourinho: – I juli er jeg tilbake

José Mourinho ønsker seg tilbake i managerstolen, men sier han foreløpig ikke hørt noe fra Manchester United.
José Mourinho ønsker seg tilbake i managerstolen, men sier han foreløpig ikke hørt noe fra Manchester United. Foto: Reuters Staff / Reuters
Artikkelen fortsetter under annonsen

José Mourinho mener han må få en fullverdig sesongoppkjøring med sin nye klubb, men sier at han ikke har hørt noe fra Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den portugisiske manageren var tilbake på sidelinjen på Azteca Stadium i Mexico By for å lede et FIFA-legendelag med blant andre Ronaldinho og Fabio Cannavaro mot et mexicansk all-star-lag onsdag.

Der ble han spurt om fremtiden og om en ny managerjobb frister.

– Selvsagt savner jeg det. I juli er jeg tilbake. Vi er i mai, så mai til juli er ingenting. Jeg nyter livet med familien min, men i juli er jeg tilbake, sier Mourinho.

På spørsmål om når en ny kontrakt bør være signert, svarte 53-åringen:

– 30. juni, det er fint.

Les også: De Bruyne: – Mourinho var urettferdig

Vet ingenting om United

Den tidligere Chelsea-manageren er sterkt linket til jobben i Manchester United, hvor en presset Louis van Gaal står i fare for å få sparken. Laget tapte 2-3 for West Ham onsdag og er avhengig av at Manchester City ikke tar poeng i siste serierunde for å klare topp fire.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg vet ikke noe om det, sa Mourinho, da han ble spurt om United-jobben.

Les også: Mourinho venter på neste sesong

– Vanskelig å komme til ny klubb

– Det vil uansett bli vanskelig å komme til en ny klubb siden en del av arbeidet klubbene må gjøre allerede vil være gjort, sier portugiseren og gir et eksempel fra tiden i Chelsea.

– Klubber har også en kommersiell side, en markedsavdeling som er involvert i alt, så om en ny manager ankommer en klubb i mai eller juni så er det vanskelig å gjøre noe med det som er bestemt.

– Når det gjelder det å finne nye spillere så gjøres det også under hele sesongen. Alle kjenner alle, så det er ikke bare å finne nye talenter i for eksempel fotball-EM. Det handler mest om velge de spillerne du tror trengs til ditt lag.