Meny

Newcastle-sjefen beklager overfor fansen

Rafael Benitez og Newcastle rykket onsdag ned fra den engelske eliteserien. Foto: Jason Cairnduff / Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Newcastles administrerende direktør beklager overfor fansen etter at det ble klart at klubben rykker ned fra den engelske eliteserien.

Sunderlands 3-0 seier over Everton onsdag var spikeren i kista for Newcastle, som ikke lenger har noen sjanse til å sikre plassen i Englands øverste divisjon neste sesong.

«The Magpies» står med 34 poeng før siste serierunde. Det er fire poeng opp til Sunderland på trygg plass.

– I kveld er vi helt knust over nedrykket, og jeg vet det samme er tilfellet for alle som er knyttet til klubben. Jeg vil takke fansen for støtten i løpet av sesongen, til tross for store skuffelser og dårlige prestasjoner, sier administrerende direktør Lee Charnley i en uttalelse på klubbens hjemmeside.

– Vi kunne ikke bedt om mer fra dere, og jeg er virkelig lei meg for at vi ikke har gitt dere de resultatene dere fortjener, fortsetter han.

Les også: Sunderland reddet plassen

Newcastle har bare vunnet åtte kamper så langt denne sesongen, og med ti uavgjort og 19 tap ligger klubben tredje sist før sesongavslutningen mot Tottenham.

Rafael Benitez tok over managerstolen i mars, og det er uklart om spanjolen blir med klubben ned i 1. divisjon.

– Vi vet at fansen vil vite mer om framtida. Akkurat nå må Rafa og teamet forberede den siste kampen, men etter det kommer vi med mer informasjon, sier Charnley.

Benitez skal ha en klausul i kontrakten som aktiveres ved nedrykk.

I tillegg til Newcastle rykker Norwich og Aston Villa ned fra øverste nivå.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus