Brann-treneren stresser ikke over få mål

Lars Arne Nilsen er ikke bekymret over mager målfangst. Hittil har Brann sikret nesten to poeng for hvert scorede mål i eliteserien. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB scanpix
Lars Arne Nilsen er ikke bekymret over mager målfangst. Hittil har Brann sikret nesten to poeng for hvert scorede mål i eliteserien. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brann-trener Lars Arne Nilsen bryr seg ikke om at laget hans står med bare ni mål så lenge laget tar poeng, men spiss Mads Hvilsom er ikke helt enig med sjefen sin.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brann har fått en poengmessig god start med 17 poeng og ligger på sjetteplass. Bakover har bergenserne vært solide, og kun Rosenborg har sluppet inn færre mål. Fremover har det gått tråere: Bare ni mål på ti kamper tross den gode tabellposisjonen. Det bekymrer ikke Nilsen.

– Jeg er strålende fornøyd med måten vi har gjennomført de første ti kampene. Vi har 17 poeng og ligger veldig bra an. Vi er en nyopprykket klubb og har akkurat startet med å bygge et lag, sier Nilsen til NTB.

Dansken Hvilsom ble hentet inn før sesongen. Sju forskjellige spillere har scoret, men nysigneringen er ikke en av dem. Han er ikke fornøyd med målfangsten laget har hatt i sesonginnledningen.

– Vi vil alltid score mange mål, men det viktigste er å få poeng. Vi har hatt det vanskelig med å skape de store sjansene, og selvfølgelig påvirker det laget nå man ikke scorer mål, sier Hvilsom.

23-åringen synes det er på tide å trene mer på det offensive ettersom poengfangsten har vært god, og det defensive fundamentet er solid.