Napoli taklet presset

Francesco Totti rundet 600 kamper. Foto: Tony Gentile / Reuters / NTB scanpix
Francesco Totti rundet 600 kamper. Foto: Tony Gentile / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Roma slo ChievoVerona 3-0 og la press på Napoli i kampen om seriesølvet i Serie A. Napoli svarte med å slå Torino 2-1 senere søndag.

Annenplassen gir direkteplass til høstens mesterliga, mens tabelltreeren må ut i kvalifiseringsspill, så det var meget viktig for Napoli å slå tilbake etter Romas trepoenger tidligere søndag. Tabelltoer Napoli er nå to poeng foran Roma før siste serierunde.

Radja Nainggolan og tyske Antonio Rüdiger scoret hvert sitt mål før pause i Romas kamp hjemme mot ChievoVerona. I annen omgang la Miralem Pjanic på til 3-0 og sørget for at Roma-seieren i realiteten aldri var truet.

Gonzalo Higuaín og José Callejón scoret målene da Napoli sikret ettmålsseier borte mot Torino. Bruno Peres scoret vertenes trøstemål. På overtid fikk Torino-spiller Giuseppe Vives sitt annet gule kort og marsjordre.

Veteranen Francesco Totti kom inn som innbytter til sin 600. kamp for Roma. Han feiret med å slå den målgivende pasningen til 3-0-scoringen.

Bare Paolo Maldini (647) og Javier Zanetti (615) har flere kamper i Serie A enn Totti, som ble hedret av klubben tilhengere søndag.