Meny

Townsend-perle da Newcastle vant drama

Andros Townsend (t.h.) curler inn 1-0 for Newcastle mot Crystal Palace. Foto: Andrew Yates / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et frisparkmål av Andros Townsend ga Newcastle en uhyre viktig 1-0-seier mot Crystal Palace i Premier League lørdag. Samtidig klarte Newcastles bunnrival Sunderland bare 1-1 mot Stoke.

Resultatene gjør at Newcastle har klatret forbi erkerivalen Sunderland i kampen for å unngå nedrykk til mesterskapsserien. Aston Villa, som tapte 2-3 mot Watford lørdag, har allerede rykket ned, mens Norwich, Sunderland og Newcastle kjemper for å unngå de to andre nedrykksplassene.

Newcastle (33 poeng) ligger for øyeblikket på trygg plass, men har Sunderland kun ett poeng bak seg. Sunderland har en kamp til gode på Townsend og co., men «The Black Cats» fikk altså et lite skudd for baugen med poengdelingen borte mot Stoke.

Norwich er poenget bak Sunderland, men har en kamp til gode på sistnevnte, samt to kamper til gode på Newcastle. «The Canaries» spiller borte mot Arsenal senere lørdag.

Newcastles Andros Townsend vartet opp med et herlig frisparkmål i krysset i kampen mot Crystal Palace. Kampens eneste scoring – et prosjektil fra hjørnet av 16-meteren – suste inn i nettmaskene bak en fortvilet Wayne Hennessey i Palace-buret.

Tidligere Newcastle-spiller Yohan Cabaye fikk en gyllen mulighet til å utligne etter 70 minutter, men franskmannens svakt plasserte straffespark ble enkelt reddet av Karl Darlow.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus