Meny

Villarreal tuktet Liverpool mot slutten

Liverpools manager Jürgen Klopp var noen ganger oppgitt under kampen mot Villarreal torsdag kveld. Foto: Albert Gea / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

90 sekunder på overtid fikk Villarreal sjansen de ventet på og sendte Liverpool hjem fra Spania med 0-1 i sekken.

Denis Suárez slo til med sin sjette målgivende i årets europaliga, og Adrian Lopez fikk en enkel jobb med å sette den i målet bak Simon Mignolet. Det målet var ferdigservert av supertalentet Suárez, og det er Villarreal som er nærmest å nå finalen i årets europaliga.

Villarreal skapte ikke mange sjanser i løpet av kampen, men hadde en god mulighet tre minutter før full tid også. Da reddet Mignolet mesterlig.

Med 0-0 ville det meste ha vært i Liverpools hender før returmøtet på Anfield, men nå er det helt åpent.

– Det var ikke bra at vi slapp inn det kontringsmålet, men jeg mener at vi var veldig gode i dag. Vi hadde også noen muligheter til å score. Jeg mener at vi klarte å gjøre Villarreal til et mye dårligere lag enn normalt. Vi skal prøve å ta dem på hjemmebane, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Oppgjøret på El Madrigal ble aldri det helt store. 0-0 ville ha vært et godt resultat for begge lag, og det bar også spillet preg av. Begge lag prioriterte å holde nullen, og begge var både forsiktige og tålmodige. Det ble ikke tatt flere sjanser enn strengt nødvendig.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus