Meny

Liverpool-topp gir seg i 2017

Ian Ayre skal kun jobbe for Liverpool i et drøyt år til. Foto: Phil Noble / Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool-direktør Ian Ayre slutter i jobben etter neste sesong.

Det skriver flere engelske medier mandag kveld. Ayre har gitt eierne beskjed om at han ikke forlenger kontrakten når den går ut i mai 2017.

Liverpool benekter at Ayres avgang henger sammen med billettprotesten nylig. Anfield-klubbens fan forlot en hjemmekamp tidlig i protest mot økte priser. Etter protesten valgte klubben å fryse prisene i stedet.

Les også: Liverpool kjørte over svakt United

Ayre (52) vil ha jobbet for klubben i ti år når han gir seg. Han meddeler avgangen tidlig, slik at Liverpool får god tid til å finne det han omtaler som «den rette» erstatteren.

– Det å bli klubbdirektør i Liverpool er den største æren i min yrkeskarriere. Og det å meddele at jeg gir meg ved kontraktsslutt har vært den vanskeligste, sier Ayre i en pressemelding.

Liverpools amerikanske eiere skal ha forsøkt å overtale Ayre til å bli i stillingen. De takker direktøren for innsatsen.

– Under hans ledelse har Liverpools gått fra å være nær konkurs til å være en finansielt sterk klubb, het det i en uttalelse fra eierne.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus