Mata sier unnskyld til United-fansen

Manchester Uniteds Juan Mata fikk rødt kort mot West Bromwich søndag. United tapte til slutt 0-1. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB scanpix
Manchester Uniteds Juan Mata fikk rødt kort mot West Bromwich søndag. United tapte til slutt 0-1. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Juan Mata ber Manchester United-fansen om unnskyldning etter utvisningen mot West Bromwich i serien søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spanske Mata (27) ble utvist på stillingen 0-0, men United tapte til slutt 0-1 i Birmingham. Midtbanespilleren måtte forlate banen etter å ha fått sitt andre gule kort.

– Etter nesten 500 kamper som profesjonell fotballspiller, fikk jeg søndag mitt første røde kort i karrieren. Dette er ikke lett for meg. Jeg kunne ha unngått det som skjedde, og det tar jeg ansvar for, skriver Mata i sin blogg, ifølge AFP.

Han er lei seg på supporternes vegne.

– Det røde kortet etterlot meg med en dårlig smak i munnen, fordi jeg tenkte på fansen som hadde reist til Birmingham og på fansen som så kampen på TV. Men jeg må bare se framover, som alltid, og nå konsentrerer jeg meg allerede om neste kamp. Det er europaligamøtet med Liverpool torsdag, skriver Mata.

Salomón Rondón ble matchvinner for West Bromwich i det 66. minutt mot United søndag. Mata ble sendt av banen i det 26.

Les også: – Leicester kan stå for tidenes største fotballsensasjon

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus