Ranieri hyller sine spilleres mentalitet

Claudio Ranieri måtte se sitt lag stange lenge mot et tett Norwich-forsvar. Etter 89 minutter avgjorde Ulloa kampen da han satte inn 1-0 til Leicester. Foto: Reuters / Andrew Yates Foto: NTB scanpix

Titteljagende Leicester stanget og stanget mot Norwich. I det 89. minutt sørget Leonardo Ulloa for en ekstra dytt mot drømmen om seriegull.

Marc Albrightons harde innlegg fra høyre gikk gjennom hele feltet. På bakre stolpe dukket argentinske Ulloa opp og satte ballen enkelt i mål.

– Det var en vanskelig kamp. Norwich spilte veldig godt og hindret oss i å få store rom, men vi trodde på det hele tiden. Denne seieren var veldig viktig etter tapet mot Arsenal. Sa Ranieri til BBC etter kampslutt.

1-0-seieren gjør at Leicester igjen leder Premier League med fem poeng. Tottenham og Arsenal følger på plassene bak og møter henholdsvis Swansea og Manchester United søndag.

– Jeg sa før Arsenal-kampen at Norwich vil være vanskeligere å spille mot. Begge lagene kunne scoret de siste 20 minuttene, men heldigvis var det Leicester som scoret mot slutten av kampen, sa Ranieri.

Leicesters italienske trener gjentok evnen spillerne hans har til aldri å gi opp i det som har utviklet seg til å bli en eventyrlig sesong for laget de fleste hadde spådd på nedrykksplass.