Telegraph: – United freder van Gaal

<p>Louis van Gaal er under sterkt press. Foto: Paul Childs (Reuters / NTB scanpix)</p>
Louis van Gaal er under sterkt press. Foto: Paul Childs (Reuters / NTB scanpix)

Flere viktige kamper venter for kriserammede Manchester United. Klubbdirektør Ed Woodward vil ikke røre manager Louis van Gaal, skriver Daily Telegraph.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter 1-2-tapet mot Midtjylland i europaligaen, gikk lokalavisen MEN ut og krevde van Gaal sparket, men nederlenderen ser ut til å overleve i managerstolen etter nok et tap.

United skal ut i fem kamper i løpet av 14 dager. Første test er Shrewsbury Town (League One-klubb) på bortebane i FA-cupens 5. runde mandag. Tre dager senere venter returoppgjøret mot Midtjylland hjemme på Old Trafford.

Les også: United tabbet seg ut i Danmark

Ifølge Telegraph er det fortsatt ikke kommet noe fruktbart ut av kontakten mellom United-ledelsen og apparatet rundt José Mourinho. Den tidligere Chelsea-manageren er lenge blitt koblet til toppjobben på Old Trafford.

Mourinho er i Italia denne helgen, hvor han er hedersgjest når gamleklubben Inter møter Sampdoria i Serie A. Til italienske venner skal Mourinho ha uttalt at han ønsker å jobbe igjen, men at han ikke kjenner navnet på sin neste arbeidsgiver.

Les også: Carrick refset United-innsatsen

Med 41 poeng etter 26 kamper gjør Manchester United sin dårligste sesong i Premier League. Tallene er verre enn skrekktallene til David Moyes, som sto med 42 poeng i samme fase av sesongen i 2013/14.

Les også: United-fansen planlegger billettprotest

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus