Carrick refset United-innsatsen

Vikarierende kaptein Michael Carrick var alt annet enn fornøyd etter Manchester Uniteds tap i Danmark torsdag. Foto: Paul Childs, Reuters / NTB scanpix
Vikarierende kaptein Michael Carrick var alt annet enn fornøyd etter Manchester Uniteds tap i Danmark torsdag. Foto: Paul Childs, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mens Louis van Gaal skyldte på skader og uflaks, leverte vikarierende kaptein Michael Carrick rene ord for pengene etter Manchester Uniteds 1-2-tap for Midtjylland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er bare ikke godt nok. Det vi leverte er ikke akseptabelt. Vi må være mye bedre enn dette, sa han etter kampen og viste en lidenskap som var nesten helt fraværende i det United gjorde ute på banen.

– Vi skapte langt på vei våre egne problemer. Vi scoret et fint mål, men vi fortsatte ikke å spille. Det var en kamp hvor alt lå til rette for oss. Vi skulle ha vunnet, men i stedet reiser vi skuffet hjem, sa han.

Carrick bidro selv til Midtjyllands vending da han rett før pause slo en hodeløs tversoverpasning som ble brutt. Pione Sisto omsatte den i utligningsmålet.

Innbytter Paul Onuachu ble matchvinner for den danske mesterklubben i annen omgang, men Manchester United kan takke sin argentinske reservekeeper Sergio Romero for at det ikke ble flere baklengsmål. Han leverte flere praktredninger.

– Vi har ikke spilt godt nok. En prestasjon og et resultat som i kveld er rett og slett veldig skuffende, og nå har vi gitt oss selv en vanskeligere oppgave enn vi ønsket i returkampen, sa Carrick.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus