Fortuna-spiller Bolly: – Veldig usikker på framtiden

Mathis Bolly forlot Lillestrøm etter 2012-sesongen. Nå har han vært tre år i tysk fotball. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Mathis Bolly forlot Lillestrøm etter 2012-sesongen. Nå har han vært tre år i tysk fotball. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Oslo (NTB-Jørn H. Skjærpe): Mathis Bolly har utgående kontrakt med 2. Bundesliga-laget Fortuna Düsseldorf. Norsk-ivorianeren tør ikke å spå hva fotballframtiden bringer, men utelukker ingenting – ei heller Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bolly (25) gikk fra Lillestrøm til Fortuna etter 2012-sesongen. Til sommeren utløper avtalen hans med tyskerne.

– Jeg er veldig usikker på hva som kommer til å skje. Jeg har utgående kontrakt, men akkurat nå konsentrerer jeg meg om å spille så bra som mulig. Det er et kjedelig svar, men slik er det, sier Bolly til NTB.

25-åringen vil ikke røpe hva han selv ønsker. Han vil heller ikke si om han har vært i dialog med andre klubber.

– Jeg tror ikke jeg skal kommentere så mye rundt det. Jeg er veldig forsiktig med hva jeg sier i mediene. Men jeg skal i hvert fall gi alt jeg har fram til sommeren, så får vi se, sier Bolly.

– Har du snakket med klubben om framtiden? (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus