Tottenham med årets første seier

Christian Eriksen jubler for sitt andre mål i kampen mot Sunderland. Foto: Toby Melville / Reuters / NTB scanpix
Christian Eriksen jubler for sitt andre mål i kampen mot Sunderland. Foto: Toby Melville / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Etter en tøff start på året ble det endelig full klaff for Tottenham. Med 4-1-seier mot Sunderland lørdag, viste klubben at den virkelig er å regne med i toppen i årets sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Moussa Dembélé, Christian Eriksen og Harry Kane scoret hvert sitt mål i andre omgang og sikret en komfortabel seier for London-klubben.

Før pause var det Sunderlands Patrick van Aanholt som scoret kampens første mål. En gnistrende gjennombruddspasning av Adam Johnson sendte venstrebacken alene med Tottenham-keeper Hugo Lloris. Fra skrå vinkel satte han ballen i det nærmeste hjørnet. Men bare minuttet etter scoret Christian Eriksen sitt første mål i kampen.

Etter hvilen vippet kampen et lite kvarter, men den siste halvtimen handlet det kun om hjemmelaget. Dembélé ordnet 2-1 med et godt skudd etter 60 minutter. Like etter var Eriksen heldig da han skjøt via en Sunderland-spiller og i mål.

Etter tre målløse kamper for Kane ble det også nettsus for spissen. Hans straffespark var hardt og utakbart for Sunderland-debutant Jordan Pickford.

Sunderland kom til White Hart Lane med to strake seirer. Før det hadde det nedrykkstruede laget tapt fem kamper på rad.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus